Készűl a LEGO film!

 2012.08.29. 23:59

legobatmansuperman.jpgÚgy tűnik végre lesz egy igazi nagyszabású LEGO mozifilm amelyről eddig nem túl sokat tudni de azért vannak már információ morzsák sőt még a megjelenését is tudni már a filmnek, holott még a szereplők sem teljesen biztosak!

A történet középpontjában Emmet fog állni akiről azt hiszik, hogy ő az Építő Mester. A legok kis csapata pedig akik között ott lesz Lego superman és Lego Batman próbálják megállítani a fő gonoszt, hogy megmentsék univerzumukat. Nagy részben animációs lesz a film de lesznek benne bőven élőszereplős részek is.

 A film készítői Phil Lord és Chris Miller( Derült Égből Fasírt). Chris Patt lesz a főszereplő hangja és szóba került Elizabeth Banks és Morgan Freeman. Továbbá a két szuperhős hangja Will Arnett és Channing Tatum, habár utóbbi nem biztos.

Egyelőre ennyi volt ha minden jól megy a film várhatóan 2014 február 28-án jelenik majd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarlego.blog.hu/api/trackback/id/tr194740080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása