Maga a Ninjago téma nekem is bejön habár ez az amit igazán a kisebbeknek találtak ki. Főleg a pörgettyűs részét, amivel én nem tudok mit kezdeni. Szerintem marhára nem passzol ez a búgócsiga harc a Legohoz, engem arra a Bayblade vagy mi a fene nevű sorozatra emlékeztet leginkább. Szerencsére normál készletek is kerültek a boltok polcaira, abból is egy kis dobozt mutatok be nektek most. Annyit fűznék még előtte hozzá, hogy a fene tudja miért de a Ninjago téma baromira drágább lett a többinél, nem tudom talán mert a kisebbeknek jobban veszik a szűlők és a Lego kihasználja a helyzetet. Kattints a továbbra a bemutatóhoz!2516 borító.jpg

2011-es kiadásról van szó így nem egy túl régi darab. A kis dobozban 45 darab elem található plussz egy minifig amely a fekete ninja Cole. Mivel ez egy gyakorló pálya a készlethez kapunk egy céltáblát egy fegyvertartó állványt ehhez fegyvereket és néhány kiegészítőt mint a skorpió és a hordó. A tartó állvány nem rossz de egyben furcsa is a kinézete főleg az alul burjánzó "gazzal". A skorpió teszetős de már jó néhány készletben be lehetett szerezni viszont ötletes a legotól, hogy ide is belecsempészett egyet. A céltábla nekem az elmegy kategóriába tartozik hordó pedig nem éppen a ritkaságok közé sorolható. A 2516-os készlet erőssége egyértelműen a felsorakoztatott fegyverek és maga a fekete ninja. A minifig színével az egyetlen olyan a sorozatban amely realisztikusnak mondható, ez nem hátrány de azért egy kék vagy egy piros ninja mégis csak egzotikusabbnak mondható. Egyébként a ruhája szép mintázott szóval jól néz ki.

2516.jpg

Most pedig jöjjenek a fegyverek! Kapunk egy fekete lándzsát, katanát azaz kardot két szürke dobokést és egy barna íjat. Érdekes, hogy tegezt viszont nem kapunk az íj mellé így felmerül a kérdés, hogy ninjánk, hol tárolja a többi nyílvesszőt? Vagy neki elég mindössze egy! :) A válasz persze a fejfedőben rejlik mivel csak anélkül tudnánk ráhelyezni figuránkra a tegezt.

2516 doboz.JPG

Összességében ez egy remek kis készlet azoknak akik szeretnének egy ninját és hízlalni a fegyver arzenáljukat!
 Egyébként ha csak egy fegyvert adunk lego emberekként akkor is öt minifiget tudunk felfegyverezni a dobozban lévő harci eszközökkel! Ninjago fanoknak pedig kötelező darab!

Én a Magyar Legós voltam és vigyázzatok a kockáitokra!

Nektek meg volt ez a készlet? Vagy egy másik a Ninjago témából? Mi a véleményetek róla? Várom a válaszokat kommentben! :)

A képek az internetről vannak! Köszönet azoknak akik elérhetővé tették őket!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarlego.blog.hu/api/trackback/id/tr504737539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darth Brick 2012.09.15. 19:23:26

megvan. kétszer.... XD
süti beállítások módosítása